Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Op bezoek bij jonge wijnbouwers uit Oostenrijk *******

Gepost op 31/08/2010 om 11:13 door Carl in de rubriek algemeen.

Liefde voor de stiel voor wijnbouwer te worden, en het oprecht goed te doen. Hieraan zijn tal van voorwaarden te vervullen. Ook deze 'Rotweingut' , wilde deze onderneming aannemen met één doel : 'Passion Perfection'. Anton & Toni Iby uit Oostenrijk, leerden hun stiel in Priorat (Spanje) en in Californië. En dan kwam het besluit. Hanni , Johanna zorgen nu voor de how now , Eva voor de communicatie in verkoop , en dan hun ideologie NATUURLIJKE WIJNEN te verbouwen met de familie.


Ze zijn erin geslaagd, tot een grote onderneming te worden in D.A.C. Mittelburgerland , het Blaufränkischland.

Zweigelt, Merlot, Gamay, Blaufränkisch zijn hun juwelen geworden in de fles , soms met assemblages. (mengelingen) . De Rotweingut brengt nu internationaal de prijzen mede, in binnen -en buitenland, en zijn wereldspelers aan het worden.

Dit is hard labeur, werken, en er altijd mee bezig zijn. Beslissend is hun hoge kwaliteit in natuurlijke teelt van de wijnstokken , handleiding zorg en liefde.

Daling van de opbrengsten, hoge fysiologische rijpheid, om een sterke complexe wijn met fijne tannines in balans en mogelijkheid te bereiken .


Gamay is hun bio-change operatie en zal gecertificieerd worden als Biologische boerderij. Blaüfrankisch komt er nu automatisch erbij , zodat dit een fruitbom, met kruidigheden zal worden .


Het leven zoals het is , hartelijke gelukkige mensen.
Gefeliciteerd , en succes !


Cuvées :

-Classic
-Hochäcker
-Chevalier
- 's Blend it
-Quintus / Dürrau
-Zweigelt Classic
Mittelburgerland DAC Blaufränkisch Classic
-Zweigelt-Merlot
-Blaufränkisch-Merlot
-Mittelburgerland DAC Reserve


Domein gelegen richting Deutschkreutz , Weppensdorf, Oberpullerdorf ten zuiden van Wien ' Horitschon ' .DECA copyricht AUG 2010

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese