Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Op bezoek bij jonge wijnbouwers uit Oostenrijk *******

Gepost op 31/08/2010 om 11:13 door Carl in de rubriek algemeen.

Liefde voor de stiel voor wijnbouwer te worden, en het oprecht goed te doen. Hieraan zijn tal van voorwaarden te vervullen. Ook deze 'Rotweingut' , wilde deze onderneming aannemen met één doel : 'Passion Perfection'. Anton & Toni Iby uit Oostenrijk, leerden hun stiel in Priorat (Spanje) en in Californië. En dan kwam het besluit. Hanni , Johanna zorgen nu voor de how now , Eva voor de communicatie in verkoop , en dan hun ideologie NATUURLIJKE WIJNEN te verbouwen met de familie.


Ze zijn erin geslaagd, tot een grote onderneming te worden in D.A.C. Mittelburgerland , het Blaufränkischland.

Zweigelt, Merlot, Gamay, Blaufränkisch zijn hun juwelen geworden in de fles , soms met assemblages. (mengelingen) . De Rotweingut brengt nu internationaal de prijzen mede, in binnen -en buitenland, en zijn wereldspelers aan het worden.

Dit is hard labeur, werken, en er altijd mee bezig zijn. Beslissend is hun hoge kwaliteit in natuurlijke teelt van de wijnstokken , handleiding zorg en liefde.

Daling van de opbrengsten, hoge fysiologische rijpheid, om een sterke complexe wijn met fijne tannines in balans en mogelijkheid te bereiken .


Gamay is hun bio-change operatie en zal gecertificieerd worden als Biologische boerderij. Blaüfrankisch komt er nu automatisch erbij , zodat dit een fruitbom, met kruidigheden zal worden .


Het leven zoals het is , hartelijke gelukkige mensen.
Gefeliciteerd , en succes !


Cuvées :

-Classic
-Hochäcker
-Chevalier
- 's Blend it
-Quintus / Dürrau
-Zweigelt Classic
Mittelburgerland DAC Blaufränkisch Classic
-Zweigelt-Merlot
-Blaufränkisch-Merlot
-Mittelburgerland DAC Reserve


Domein gelegen richting Deutschkreutz , Weppensdorf, Oberpullerdorf ten zuiden van Wien ' Horitschon ' .DECA copyricht AUG 2010

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese