Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Gelukkig 2012 * * * * * * * + extraatje !

Gepost op 31/12/2011 om 14:44 door Carl in de rubriek algemeen.

Hoepsa, wat gaat de tijd toch snel, we zitten al in 2012. We draaien een bladzijde om, met een jaar vol herinneringen, zowel goed of slecht. Toekomst bepalen is zeer moeilijk, we wonen niet alleen in een straat, stad, dorp, provincie, een land , maar ook in een deel van de wereldbol : Europa. Het is politiek uitgemaakt, iedereen moet aan de ketting trekken. Een slechte schakel, moet eruit - samenwerken heet dat. Was het vroeger beter eeuwen terug met ruilhandel, het gaat nu over geld en betaalmiddelen-verrijkend is dit niet.


De toekomst

Vele aspekten sleept men mede : crisis, speculatie, tekorten, maar het slechtste zijn de waarden. Een consumtiegedrag dat moet gebaseerd zijn, bereikbaar en niet onberekende dromen- reële noden- dat niet virtueel maar realistisch is, lokaal en niet anders. Vinden we zo niet de weg naar handelszaken dichtbij, echte vrienden, hartverwarmend gevoel en thuis wonen ?
Moet het allemaal zo groot gezien worden.

Wel en wee

Rubert Schuman zal nooit een 'heilige' worden, als alles niet is opgelost. Een job is een boterham, ongeacht, dit moet ik eren.

I have a dream

Ons flesje wijn, het eindproduct van moeders natuur, de wijnbouwers, de verkopers, de journalist, de moderne digitale tijd : een wijnwebblog die een grote familie is geworden, is dit niet raar ?

Het goed voelen : kijken , ruiken en smaken- dit zijn voornemens - we zullen het hard maken. Sturen zonder wiel : megabytes ...Url...en faceboeken - het gaat u goed Jeffrey & Stefanie - pennen zonder inkt : redactie , foto's en filmpjes, dank aan Pascal, jan & zovelen, een collega die ik 'garagist' noem - dank aan u allen voor de vreemde persoonlijkheid : GSM en mails - wijlen onze voorouders zouden dit raar vinden, ik hou ervan. Dank aan grote journalisten, wijnbouwers, verkopers en jullie allen, het gaat jullie goed voor 2012.

Gezondheid : de wetenschap van een druivenstok, die sedert het begin van het bestaan is geboren : degusteren heten wij dit.


Wij zijn er terug klaar voor, onze werklust is niet te houden, we doen het graag!

Van harte,

WIJNTON.BE

Uw paspoort voor een geslaagd feest, onze redactionele thema's en het surfen in het oneindige, verkoop doen wij niet.


Vlaanderen is een wijnland, dit zeer mooi filmpje uit Heuvelland moet het bewijzen, geniet ervan aan tafel !
Met dank aan Martin Backaert, wijnbouwer WIJNGOED Entre-deux-Monts
. Succes aan alle wijnbouwers in ons land , overal !

DECA eindredactie 31/12/2011 voor WIJNTON.BE


Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese