Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Wijnfeesten op Heuvelland ! WIJNTON.BE ZOMER

Gepost op 22/07/2013 om 22:50 door Carl in de rubriek algemeen.

Er is terug feest : de wijntjes zijn klaar van verleden jaar, en ze stralen van een uitmuntende kleur-indentiteit, geuren en smaken .......! Kom ze ontdekken!Het is nu al een zeer lange traditie geworden, om 15 augustus in Kemmel (warandepark) met een uniek decor : park-vijver-kasteel en steeds uitbreidende tentjes jullie een fantastisch dag te bezorgen : wijnen te proeven van de wijnbouwers uit Heuvelland. Plaatselijke fruitboeren, charcuterie specialiteiten ,potjesvlees, bakkers, ze zijn er allemaal.... om het lekkers van de streek te leren kennen. Gezelligheid ....is er om te kuieren met de kinderen, springkasteel een rustbank of een picknicktafeltje - de orgelman is er weer bij dit jaar !De inkomsprijs in het park is gratis - wie de wijnen wil leren kennen betaald uitsluitend een wijnglas, met de verschillende bonnetjes erbij, deze kan je dan inruilen voor verschillende glazen wijn ,naar uw keuze (wit-rood-rosé). Met de familie kan je dan zelf oordelen welk wijntje het best ligt.


Ook met crew van de WIJNBLOG WIJNTON.BE

Wij zullen er eveneens aanwezig zijn - goed herkenbaar en we hopen jullie allen te ontvangen. Discreet zullen we een jury samenstellen om de wijnen te beoordelen. Wil je er nu al bij zijn als jurylid ? : stuur een mail naar onze redactieploeg en wij zullen de nodige instructies bezorgen. Onze camera-ploeg zal terug gevoelig op foto's vastleggen , en een fantastisch verslag zal volgen. Wij wensen iedereen een gezellige fun wij de wijntjes - wijnbouwers .

WIJNFEESTEN HEUVELLAND DONDERDAG 15 AUGUSTUS
Warandepark Kemmel (Heuvelland)

Openinguren vanaf 13.00 uur tot 19 uur

verdere info en aanmelding jurylid : carldevriese@hotmail.com

-Uitsluitend leden WIJNTON.BE komen in aanmerking als JURY-PROEVER ! Zowel jongstartende-beginner-kenner-gevorderden (man) (vrouw) vanaf 21 jaar , komende in aanmerking. Er zijn spuuwemmertjes verkrijgbaar.


DECA Juli 2013

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese