Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Een fijn wijnweekend met BONGO !

Gepost op 01/02/2009 om 10:50 door Carl in de rubriek algemeen.

Beste levensgenieters,

Winter, zomer, een jaargetijde met de beste mogelijkheden, eens een 'fun' dag of avond te organiseren.

Een Cinema avond, een restaurantje gaan opzoeken, een fietstocht, een puzzeldoos openen bij een knettterend haardvuur, een ijspiste gaan bezoeken, bij Uw schoonmoeder lang verloren jaren knussig gaan vertellen... bij een geurige koffie, zo puur zonder koekjes. (het laatste zal het beste zijn!)

Het is echt een hype geworden, wie echt niet weet, voor zijn geliefde(n), iets te bezorgen, of te mogen ontvangen: een BONGO PAKKET!

Een doosje, die je aankoopt in alle prijsklassen , waar een 'BON' inzit, om zelf te kiezen en een dikke catalogus erbij. Bestaat in alle mogelijkheden: een ontbijt aan bed, een weekend in Parijs, een reastaurantbezoek, een fietsweekend met culinaire afsluiter, een beauty life-style, sauna en modderbaden, een WIJNBAR avond. Ol laaaa, dat is echt iets voor ons. Eens nakijken...!

Kleurige foto's adressen, overal in ons land, laten ons weten, waar Uw BONGO kunt verzilveren. Een keuze van de flessen van de keldermeester, met hapje, meerdere glazen met een kaasje, een suggestie van de sommelier voor twee personen, inclusief tapas hapjes, man, man, man! Een komplete rosé avond met warme hapjes, met aflopende smeltkaas, een koude charcuterie, drie verschillende schuimwijnen met inclusief een plankje, voor 2 personen. Of een CAVA avond, inclusief PA amt tomaquet met een portie olijven... ben je nog mee?

Een avond in Italy, een fles José Pariete (Spaanse wijn) of een fles Minervois Liviniere (rode wijn uit de Lanquedocstreek) altijd voor 2 personen, inclusief een portie kaas. Beste wijnton.be, alles nog goed?

We hebben getest, nat en sappig. We smulden, de uitbaters hadden de beste wijnen gereserveerd, we zaten zo gezellig met een kaarsje, waar het vlammetje, van links naar rechts ging, toen de ingangsdeur openging. Richard Claydermann speelde piano, Johan Stollz zong van tante 'NATHACHA', Eddy zong en sprong uit zijn vliegmachien, moet dat eens meemaken. Gezellig vrienden 'TONNETJES'! GEWELDIG, geweldig...

Waarop nog te wachten? De BONGO, met de portefeuille thuis!

Stuur maar eens, Uw fotosouvenier naar onze redactie, ...we zorgen ervoor, voor een blijvende wijnfeest, avond, in ons fotoboek vastgelegd on-line bij WIJNTON Familie.

Mag het echt eens goed zijn, écht onze FUN - idee voor WIJNTON.BE!

Klik op de bongo-foto om naar de bongo-site te gaan.

Hr. Carl Devriese Uw pluim met inkt penneschrijver voor WIJNTON.BE Hoy's en zoveel... voor jullie.

Tot binnenkort!

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese