Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Tot Zondag 6 Mei ? De wijnton.be - ploeg , danken jullie !

Gepost op 26/04/2012 om 10:44 door Carl in de rubriek algemeen.

We tellen af, één van de mooiste Events voor wijnliefhebbers : Wine World Taster of the Year 2012 te Antwerpen. Hartelijk dank voor uw grote belangstelling, - suporter mede met onze kandidaat deelnemer 1/2 finalist topmaster WIJNTON.BE - de wedstrijd voor de felbegeerde titel.

Welkom

Wine World organisation - Gault-Millau - Piva - Gazet van Antwerpen - Kamer van Koophandel - Gands - Antwerp World Diamond Centre - S. Pellegrino - Rodenbach Vintage - De Stad Antwerpen - Champagne Bollinger - Cointreau - Pernod Ricard - La Buena Vida - sponsors , wijnproducenten en wijnhuizen heten U allen een fantastische dag : DE WEDSTRIJD - DE PROEVERIJ .

Praktische tips : er is een mogelijkheid (vrijblijvend) voor een lunch van Kaasmeester Martens uit Schilde met zéér correkte prijzen. De deuren gaan open om 10.30 uur - sluitinguur voorzien rond 18.00 u.

* De organisatie gaat door in de PIVA Provinciaal Instituut in de DESGUINLEI 244 te 2018 te Antwerpen. Dit is gemakkelijk te bereiken met de wagen - parking voorzien. Treingebruikers nemen tram of metro richting Jan Van Reyswycklaan ( de gekende plaats van de boekenbeurs ) vanuit het Centraal Station. Het instituut is te bereiken op enkele stappen.

* Wie de wedstrijd op de tribune gaat meevolgen, vragen wij géén geluiden of voorwerpen mede te brengen - zodat de kandidaten in alle ernst hun proeven hun afleggen. De kandidaten verwachten een theoretische proef en een ' ORGANOLEPTISCHE ' proef of de moeilijkse taak : blindproeven van wijnen . Dank voor de fair play, de stilte en spanning te bewaren tot ......de uitslag. Start finale 14.00 UUR .

* Voor de degustatie , kan een glas bekomen worden (2 euro) - teruggave bij inlevering. Onze gratis VIP kaart - laat niet toe voor deze waarborg in te staan.


* Het thema van de organisatie is SPANJE .

50 kaarten zijn de deur uit zijn.( wij konden extra's bekomen)- er zijn geen meer ter beschikking . De WIJNTON.BE ploeg wensen U , jullie een fantastische dag !

Hoy's en een fantastische EVENT toegewenst.


WIJNTON.BE team

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese