Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Snelle berichten voor de wijnliefhebber(s)

Gepost op 29/06/2013 om 22:53 door Carl in de rubriek algemeen.

Freixenet uit Penedes (Sp) , mag dan wel een van de grootste Cava-producenten zijn- de concurentie is bikkelhard met 'GRAMONA' (reeds 5 generaties) - het zijn specialisten voor lang gerijpte Cava(s) Gran Reserva's.

Ook Thailand bezit zijn eigen wijnen - we vonden in een Thais restaurant een Shiraz 2010 afkomstig uit de MOONSOONVALLEI ten zuiden van Bangkok. Hij kreeg zelf een lagering op Frans eikenhout gedurende 12 maanden .


Laat je verleiden door de intrinsieke kwaliteit van Bordeaux - Bordeaux is weer helemaal NOUVEAU ! Met deze leuze gaat de wereldberoemde wijnregio met 60 appellations terug in de aanval voor consumenten terug te winnen of nieuwe proevers. De wijnboeren kwamen naar Brussel om ze voor te stellen . Binnenkort bezorgen wij een vreemd verslag + smart Bordeaux App en allerhande. Dit mag je niet missen!

Met WIJNTON.BE ZOMER gaan we voor de 4 de maal top thema's bezorgen in echte vakantie-stijl - onze eindredacteur heeft nu tijd om 'full-time' er zich mee bezig te houden - hij gaat er ook op ontdekking voor de 2 de maal naar dezelfde wijnregio: dit is verdacht ...zou er daar een boek van komen ?

De Zuid-Afrikaanse gewezen president Nelson Mandela (94) ligt doodziek en in kritieke toestand in het ziekenhuis. De bewoners doen er alles aan om hun gewezen zwarte President in leven te houden met allerhande intenties en geschenken zoals : wijnflessen van de 'Crouchen Blanc' , de wijnstok van Zuid Afrika die reeds 240 jaar oud is en groeit nog steeds in het centrum van Kaapstad.


DECA copyricht WIJNTON.BE Juni 2013Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese