Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

De slimste (beste) oenoloog van Wine World 2011

Gepost op 17/01/2011 om 19:19 door Carl in de rubriek algemeen.

Het prachtige event van het jaar over wijnen, gaat terug van start, en is reeds aan de dertiende editie toe, in samenwerking met GaultMillau. Het was voor de zaakvoerder van Wine World , Heer François Huysmans een schitterend idee deze wedstrijd, nu reeds jaarlijks te organiseren, met een grote belangstelling van bezoekers, Pers, radio en televisie medewerkers.


Elk jaar kunnen uitsluitend 'wijnliefhebbers' deelnemen, centrale gegeven blijft kennis van wijn, zonder onderscheid van origine, prijs of reputatie. Buiten de wedstrijd worden nog eens een aantal personen , speciaal genomeerd als Wine Ambassador voor hun verdienstelijke inzet voor wijnen, en in de marge van dit evenement wordt ook een grote proeverij georganiseerd.Deelnemers , sponsors, supporters en organisatoren kunnen hun extra motivatie en hun wijnkennis aan te scherpen.

Hoofdthema van de wedstrijd 2011 is Beaujolais

Datum : Zondag 6 februari 14.00 u

Plaats : Crouwn Plaza Hotel
G.Legrellelaan 10
2020 Antwerpen


*Deelnemen aan proeverij (waarborg 2 euro glas)KAARTEN HEDEN NIET MEER VERKRIJGBAAR VIA ONZE SITEBLOG ! Wij wensen de kandidaten, deelnemers, aanwezigen een schitterende event !Wine WORLD de grootste specialist van wijnen

Melkmarkt 8
2000 Antwerpen 03/2326458

Kontich : Mechelsesteenweg 281
2550 Kontich 03/4583439

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese