Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Jong ondernemen : wijnhandelaars

Gepost op 16/06/2012 om 21:44 door Carl in de rubriek algemeen.

Wij zijn altijd blij, nieuwe wijnwinkels te ontdekken, wie zich geroepen voelt bij de wijnen. De plaatsruimte van onze wijnblog kan niet groot genoeg zijn, nieuwigheden. Een vertrouwen met deskundigheid, goede wijnen aan te bieden, een familiaal gezelligheid aan te bieden.

Gerda Steen en Nico Desmedt uit Izegem (W.VL.) , kunnen nu ook spreken van een fruitige wijnwinkel! Gerni-wijnen, de afkorting van hun voornamen, vermoeden wij, dit is voor ons alvast de garantie van een toekomst : samenwerken. Goede vaart, en willen we deze dynamiek niet ondersteunen? Jong ondernemen met grootse plannen: WERELDWIJNEN aanbieden.


Verkopen in Izegem

Izegem was in het verleden een grote bedrijvigheid van schoen-en borstelstad, gelegen als buur van de Stad Roeselare. Helaas een museum blijft er nog over, de nostalgie is verdwenen. Een mooie getuigenis kan men nog vinden aan het spoorstation (Lijn Kortrijk - Brugge) van de NMBS, waar ook elke trein stopt te Izegem : Eperon d'Or. Daar werden nog luxe handgemaakte schoenen gemaakt, die nooit kunden verslijten, dit gebouw krijgt nu bescherming.

Izegem is ook een moderne handelsstad, culinair nieks tekort, mooie handelscentrum, het kasteel ' BLAUWHUIS ' die nu een bestemming heeft als feestzaal, waar ook de wijntjes vloeien in de glazen.

Voor een frisse pint met veel humor is café' LAGAAR ' bekent , en dit moet je ook zoeken dicht bij het station, met een inrichting : een biechtstoel met klaaggezangen voor een toiletbezoek. Aan den toog , zitten veel mensen met 'moustaches' - de plaatselijke club, en daar is het gezelliger dan op den 'bril' !


De wijnwinkel in Izegem

Fris ondernemen is alvast , de hartelijkheid van uw bezoek , een groot gamma , de keuze van prijs/kwaliteit en de service. Degustatieruimte , keuzes , proeven en ontdekken. Tapenades , olijfolieën , glazen , geschenkverpakkingen , degustatieboxen vanaf 50 euro en kijk wat daarin te ontdekken valt !

Welkom voor ontdekkingen WERELDWIJNEN

GERNI-WIJNEN
Baronstraat 166
8870 Izegem

www.geni-wijnen.be


Deca Juni 2012

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese