Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Diamant wine/diner Evening met Europees Wijnexpert Inschrijvingen

Gepost op 14/04/2010 om 07:51 door Carl in de rubriek algemeen.

Zaterdag 29 Mei , voor het eerst in West-Vlaanderen, leren goed proeven, een avond culinaire deskundigheid met top finesse wereld- wijnen , een unieke avond - in regie en samenstellingen , wijnbouwers én Europees Wijnexpert, journalist , Auteur Heer Frank Van der Auwera.


Wij verwelkomen U allen , jonge wijntasters, gevorderden, Sommeliers,Grootmeesters, klein-groothandelaars, directies Suppermarkten, wijnclubleden, Docenten, lesgevers, organisaties, sponsors verantwoordelijken , voor een programma met WIJNEN EEN FEEST ! Welkom !

Proeven met Frank Van der Auwera


14.00 u : Een mini Gold wijn-curcus , uitsluitend voor jonge tasters, beginnelingen : leren proeven, de ontdekkingen, in kleuren, geuren, proeven, en genieten.

Een gezelligheid voor slechts 50 plaatsen , met mini hapjes , door een gespecialiseerd bedrijf aangeboden. Iedereen scoort : een prettig concept , vragenspel , zelf punten geven, op een gemakkelijke wijnfiche.

10 grote selecties wijnen , uit de 22 ste WIJNKOOPGIDS 2010 zowel wit- of rode wijnen . Een bijkomende spécialist , zorgt voor de gezelligheid , nooit te vergeten .

15 euro per persoon. Supersnel beslissen via onze contact knop 'WIJNTON.BE' (naam, adres, tel , Emailadres en vermelding PROEVEN ) .

Wij bezorgen de coordinaten in een privé tasterzaal in Roeselare. Een mogelijkheid , uw WIJNKOOPGIDS te laten tekenen, er nog één aan te kopen, voor straks Uw oefeningen thuis, met familie, vrienden ? Werkelijk uniek met een Europees Wijnexpert in ons midden, zijn deskundigheid. Een extra bezoek ...


De DIAMANT WINE DINER AVOND met Frank !

20.00 u : De diner gekend : een fantastische bubbel aperitief , door de Wijnexpert voor de ganse zaal uitverkozen in zijn TOP SELECTION .

Een World Press speetch , hoe zit het in Wine World ?
De talentrijke Wijnexpert, Journalist, Auteur , komt het deskundig uitleggen.

De hengelaars uit Schotland zijn bijna terug , de jachtopzieners , met het oog op een goed stukje vlees , de aangepaste groeten , sausjes en aardappel- specialiteiten, koffie en versnaperingen , én dat speciaal 'TOETJE' aangeboden !


* TOP KOKS & bedieners zullen het snel aanbrengen, met de aangepaste wijnen de DIAMANT keuze van de Europees Wijnexpert.Bediening door TOP SOMMELIERS , de ganse avond begeleidingen bij de wijnen. Een vleugje luchtige muziek, 'SYMPHONY ' een voorstelling van de Heuvellandse Wijnbouwers , de PERSONALITY prijzen WIJNTON.BE , onze surprises .

Feestzaal : Rolarius Ardooiesteenweg 250 8800 Roeselare


Chateau - tafels & zitplaatsen :
Boekingen & inschrijvingen uitsluitend via contactknop WIJNTON.BE ( vermeldingen van namen, adres, tel , en Emailadressen en vermeldingen DINER ) . Wij bezorgen de beste coordinaten .

65 euro / persoon deadline 5 mei , supersnel beslissen . 160 personen slechts toegelaten ! *

*Mits aanvaardingen en betalingen/ boekingen via feestzaal niet mogelijk.

Wij wensen alle aanwezigen een aangename WINE EVENING !
Wijnton.be
Topmaster Heer Carl Devriese
Technische Ploeg : Heer Jeffrey Santy
De organisatie Ploeg


Lees eveneens de reeds verschenen berichten op onze siteblog .Met dank aan onze sympatysanten, de geschreven en gesproken pers .
TOP EVENTS PROEVERIJEN (Zie Agenda)
* Antwerpen : Melkmarkt
* Kontich Mechelsesteenweg 281
www.wineworld.beAfdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese