Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

De pré - gouden WIJNKOOPGIDS ( 24 ste uitgave) 2012 komt eraan

Gepost op 08/10/2011 om 14:23 door Carl in de rubriek algemeen.

De spanning stijgt ! Zes uur leesplezier , kleine prijs, en het enige waarheid voor alle wijnliefhebbers van Vlaanderen : welke Cava's , witte , rosé en rode wijnen onder de 10 euro halen een 'Oscar of vermelding' - alle flessen zijn te koop in ons land bij alle handelaren. Het zal evenveel gefeest worden , wie de fles leverde : detail-groothandels-supermarkten.


De harde realiteit

Zes maanden tasterwerk, schrijfwerk , heeft de Auteur , Journalist , en zeg maar wijngoeroe Heer Frank Van der Auwera erover gedaan , samen met de organisaties van zijn panels 'BLINDPROEVEN ' om de waarheid te vinden - wit op zwart is de hoogste score bepalend , wie gewonnen heeft. Getuigen zijn er voldoende , vals spelen komt hier niet van pas, proef bij het verschijnen van de wijngids eens echt , als grote liefhebber, en ontdek. Met onze organisatie WIJNTON.BE deden we dit al verschillende jaren , de testen waren wonderlijk , zeg maar 100 % correkt ! Wij zijn duidelijk alvast : een bierpulletje uit de supermarkt , zelf een taart kan ons niet meer bekoren , liever een flesje wijn !


Van Noordpool tot Zuidpool

Het is nu al mogelijk, in alle landen , met de gepaste druivenstok , grond en klimaat wijnen te produceren. Frank is hierover duidelijk ..... ' Overal waar de knowhow , verstandige investeringen in moderne apparatuur , een gezonde aanplant, plus een dosis enthousiasme en visie bij de wijnmakers aanwezig , kan er tegenwoordig een boeiend glas wijn worden geproduceerd '
Toch prettig , uw tafelgenoten te bedienen, met een fles uit bijvoorbeeld Brazilië, Rusland, China, of zou het kunnen ...een eiswein van de Noordpool ? Voor de Gids 2012 , is er nu wel Persbelangstelling en alle T.V. stations , want er is grooooooooooot NIEUWS ! We verklappen nog nieks, dit laten we aan de Auteur zelf ! Welke landen zijn het ?

Wijnkoopgids 2012 KRAAKVERS !

WENST U deze wijnkoopgids , snel in uw handen krijgen ? Dezelfde kostprijs als in de toekomstige winkel , géén eurocentiem winst voor onze organisatie . Neem dringend contact met onze mailbox , de rest volgt . (contactknop) bovenaan de siteblog. Indien onvoldoende reacties kunnen wij afzien, van deze organisatie.
Onze wijnblog zal hoogstaands informeren . Wij danken u , voor uw bezoeken .DECA

OKT 2012


Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese