Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Supersnel beslissen - laatste aanmeldingen WINE/DINER Evening !

Gepost op 22/04/2010 om 10:26 door Carl in de rubriek algemeen.

29 Mei , voor de Provincie West-Vlaanderen, en het hart ervan , in Roeselare , heeft WIJNTON.BE deze unieke kansen - eens bijzonder goed te leren proeven - Ben je een jonge ontdekker van wijnen, ongeacht uw leeftijd , dan is dit het grote 'MOMENT SURPREME' !
14.00 u Proeven met Frank ! Een top spécialist zal alles met zijn talenten begeleiden met onze opdracht : gemakkelijk en éénvoudig, én uw eigen puntenstelsel kan je invullen.We hebben de spuuwemmers klaar, de waterflessen, het brood, de culinaire hapjes van een gespecialiseerd bedrijf uit Veune ! Kom erbij , de gezelligheid , nooit zoiets verwachtende 'FANTASTIQUE' . 10 wijnen, zowel wit als rood , en dan nog in allerhande landen 15 euro slechts, de prijs van een fles ! Plaats van het gebeuren : privé tasterzaal .

Neem contact met de contactknop Wijnton.be , we geven alle instructies. (na(am)en , Emailadres, Tel en vermelding PROEVEN vermelden !


WINE / DINER EVENING19.45 u zéér stipt ! Feestzaal Rolarius Ardooiesteenweg 250 te ROESELARE . Een culinair genot met de wijnen erbij, de hoogste deskundigheid, verscheidenheid , en het samenspel wijn/gerechten. De top uitschenkingen aan uw CHATEAU-TAFEL !

Receptie : Een bubbel/schuimer festivalDe inleidingen van de feestavond, Speetch en voorstellingen ...

Menu :

Vis : de hengelaars uit Schotland terug.

*aangepaste wijnen (2) de ontdekkingen ! Een selectie DIAMANT wijnen meegebracht door de Wijnexpert !

Vlees : een goed stukje vlees van de jager, een sausje van het bos , de lentefris fijne groenten, de kroketjes. We zorgen voor een goed buikje!


* Rode wijnen (2) een selectie van het zonnige, mineraal terroir , body en vlezigheid ....snoepen maar ! Frank's Fles is dit keer 'live' in de zaal, en niet meer bedrukt op papier van DM MAGAZINE of DE TIJD & Sabato-wijnen !

Dessert: Koffie ,versnaperingen , en ONZE SURPRISE ! ( pronostieken steeds toegelaten ) !


Een voorstelling tussenin van de wijnbouwers uit Heuvelland / De Personalty-prijzen WIJNTON.BE , een vleugje muziek.


Een wine/diner avond om nooit te vergeten ! 65 euro ALL-INN !

Neem supersnel beslissingen, slecht 160 personen toegelaten. Wijnton.be contact ( knop bovenaan ) Na(am)en adres , Email , en Tel met vermelding DINER ,wij sturen de beste coordinaten voor supersnelle inschrijvingen.

Een fantastische EVENING toegewenst ,


WIJNTON.BEAfdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese