Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Allerlaatste 'updates' agenda WIJNTON.BE Zomer 2013 !

Gepost op 11/08/2013 om 19:02 door Carl in de rubriek algemeen.

Laatste vakantiedagen? Of zijn er nog plannen voor een korte vakantietrip aan Zee? Of start nu pas uw vakantie - dit kan mogelijks nog een betere start worden.......Zonne-créme mede, uw dubbel gekleurde zonnemonteur ......neen wij gaan niet naar Knokke met onze frigobox . Voor slchts 2 euro per glas kan men een bubbel degusteren ! Ook voor de liefhebbers van het buitenland hebben wij onze Agenda bijgevuld !


Zee, zand, wind , vallende wenssterren, avondzon en bubbels aan Zee !

Middelkerke aan Zee, organiseerd voor de tweede maal bubbels aan Zee, op het Epernayplein (tijdelijk genoemd) op 15 tot 18 augustus. In open-lucht vol met fleurige terrasjes, kan men een indrukwekkende keuze maken van uitsluitend mousserende wijnen. Een jazzorkest, om alle stress te vergeten - men kan er languit relaxen met korte broek of zomerse outfit - met een fijn bubbelglas in de hand.

Een zee-degustatie met Cava , Crémant, Prosecco, Duitse Sekt, Zuid-Afrikaanse Vonkelwijn - Champagne is voor een latere data !

Jawel, ze zijn er in al hun glorie, Champagne dit keer niet - en dit heeft zijn redenen om later in de maand November uitsluitend in de verf te zetten. (Champagne-weekend Middelkerke). Dit is natuurlijk de gouden kans om 'vreemd' te gaan en te ontdekken van bubbelwijnen. Dit in een decor van een Casino, avondzon, zee, strand en mogelijks vallende sterren en wensen te verzilveren. Redenen genoeg als WERELDKAMPIOENEN bubbelsloebers met bijna 58 miljoen gekraakte flessen (23 miljoen Cava's) - 10 miljoen Champagnes - om de Procecco's over de streep te trekken (groter verkoop dan Champagnes). Onze redactie-ploeg zal er natuurlijk aanwezig zijn voor een verslag met de beste contacten van de organisatoren.


Prettige vakantie

DECA Augustus 2013

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese