Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Een toekomst voor de wijn (collectie) van VINTENSE ?

Gepost op 08/09/2012 om 22:05 door Carl in de rubriek algemeen.

Hoe gek het maar kan zijn : de firma Stassen uit Asse , producent van allerhande dranken- gaat nu alcoholvrije wijnen verdelen en produceren. Ze liggen reeds in de rekken van de supermarkten. Of er daar een cliënteel voor te vinden zal zijn, moet een goede vooraf studie zijn geweest. Wij kunnen dit niet veroordelen, er zijn al alcoholvrije bieren op de markt en die vinden ook hun weg. Wijnen een feest - ook ' Bob ' kan nu meeproeven en uw kinderen !


Vintense het gamma van alcoholvrije wijnen

Er zijn drie stille wijnen en twee schuimers op de markt afkomstig van druivenstokken van Merlot, Chardonnay en Syrah - Franse monocépages. Door een uniek desalcoholisatieproces wordt de alcohol onttrokken van de wijn, na het gisten. De producenten laten weten dat het authentieke karakter en de superieure kwaliteit behouden blijft. Ingenieurs worden altijd maar slimmer, het is dan ook voor ons een nieuwsgierigheid dit te proeven en onderzoeken . (volg onze proefnotities). De etiketten zijn van sobere , moderne layout, merkbaar door een grote gekleurde letter (M) Merlot , (C) Chardonnay , en (S) Syrah die de druivenrassen vermelden. De flessen ogen mooi en zijn werkelijk een tafelgenot .


Wat zeggen de flessen (door de firma N.V. Stassen)
Merlot

Een fruitige , intense en genereuze wijn, met dilicate aroma's van zwarte en blauwe bessen die deze alcoholvrije rode wijn de perfekte begeleider zijn voor gerechten met rood vlees en kazen.


Chardonnay

Rijk aan smaak, subtiele aroma's van citrus, fris en zacht - onweerstaanbare wijn die e perfekte begeleider zal zijn voor gerechten met wit vlees, vis en zeevruchten.

Syrah (rosé)

Frisheid van aroma's van klein fruit . Smaken van frambozen , aalbessen en perzik - puur plezier bij barbecue , salades en als aperitief.


Schuimers

Gemaakt met Chardonnay en Syrah - een flûte-glas is beschikbaar voor deze Vintense - delicatesse.

Nu tijdelijk tot 31.03.2013 0,80 euro korting per fles.


Wij wensen de firma Stassen een succes !


* PROEFNOTA te vinden op Vers getapt of proefnotities!

Deca copyricht September 2012

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese