Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Duitsland bezit een nieuw Riesling koningin.

Gepost op 11/08/2016 om 10:39 door Carl in de rubriek algemeen.

Duitsland bezit een nieuwe druivenkoningin 2016 - de gevluchte 26 jarige Ninorta Bahno uit Syrie. De tent in Rheinland-pfälzischen Trier was terug barstenvol gevuld voor de wijnfeesten met als hoogtepunt de verkiezing van de druivenkoningin. . Weinkönigin worden, is voor vele freules in Duitsland een grote droom - niet alleen voor de eer maar ook een grote prijzenkast en de kans voor een mooie toekomst.

De Riesling koningin

Ninorta Bahno, heeft met haar 3 1/2 jaar woonst in Duitsland een bijzondere inspanning geleverd om o.a de taal te leren, ook zich in wijnkunde te verdiepen. Voor dit laatste is de wedstrijd niet van de poes : catwalk show, uit 6 glazen de Riesling druif blindelings kunnen aanduiden, maar ook de perfecte eigenschappen gedurende 5 minuten te melden, van kleuren, geuren en smaken.

De fanfares, het feestgewoel begon wel erg te starten toen de jury het verdict melde. Ze was onmiddelijk in de ban van ieder aanwezige, toen ze haar speetch in het Duits , een eerlijk presentatie gaf om Duitsland te eren, de wijnen en de mensen die haar zo'n mooi moment bezorgde. Toen de wijn Riesling klonk, kreeg ze nog meer vreugegewoel, die ieder aanwezige nog eens diep de smaak van hun wijnglas herproefden. Rheinland-pfälzischen in Trier heeft er een lange feestnacht over gedaan. Ja- de freule is werkelijk goedgekeurd voor 1 jaar Riesling weinkoningin. Deca .

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese