Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Ambassadeurs van Vlaanderen !

Gepost op 06/09/2012 om 18:20 door Carl in de rubriek algemeen.

Ambassadeurs van Vlaanderen Lekker Land zijn bekend!
Overijse, Kinrooi, Hoogstraten, Heuvelland en Oudenaarde verkozen tot de Ambassadeurs van Vlaanderen Lekker Land 2012-2014!


Op vrijdag 31 augustus werden de vijf Ambassadeurs van Vlaanderen Lekker Land, editie 2012-2014, bekendgemaakt op een nationale persconferentie in de Ancienne Belgique te Brussel.

Begin september 2011 verstuurde Vlaanderen Lekker Land een oproep naar alle steden en gemeenten in Vlaanderen. Ze kregen de vraag hun toeristisch-culinaire troeven extra in de verf te zetten, samen met de lokale horeca, en dit in het kader van de campagne 'Word Ambassadeur van Vlaanderen Lekker Land' 2012-2014. Uit alle ingezonden dossiers werden per provincie 5 laureaten geselecteerd, 25 laureaten in totaal. Na enkele maanden van enthousiast campagne voeren door deze 25 lekkerste gemeenten, mocht op 31 augustus één gemeente per provincie de titel van 'Ambassadeur van Vlaanderen Lekker Land' opspelden!

De gelukkigen? Hoogstraten in provincie Antwerpen, Kinrooi in provincie Limburg, Oudenaarde in provincie Oost-Vlaanderen, Overijse in provincie Vlaams-Brabant en Heuvelland in provincie West-Vlaanderen. Nog tot en met september 2014 dragen zij de titel 'Ambassadeur van Vlaanderen Lekker Land'.

Wij wensen Heuvelland en zijn wijnbouw proficiat !


Met dank !

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese