Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

15 Augustus WIJNFEESTEN OP KEMMEL (W.Vl)

Gepost op 26/06/2010 om 10:46 door Carl in de rubriek algemeen.

Voor de vierde maal op rij, met een succesrijke organisatie, kunnen we terug de wijnfeesten aankondigen. Het hemelsmooie natuurgebied- HEUVELLAND , met zijn wijngaarden, nu al zes op een rij, waarvan Monteberg , Entre-deux-Monts reeds schitterende wijnen afleveren. Vergeten we niet de Vidaigne- en de Baneberg.....

Onze oproep , is dan duidelijk : geniet van de wijnen millésieme 2009 , de hartelijkheid van de wijnboeren, hun wijnen .
Op het kasteel en het park 'DE WARANDE' kan je het allemaal beleven, verrijkt met standjes met streekproducten, met de kinderwagen , of de kids - de springkastelen, de fanfares , en de volle natuur in het park. De orgelman, de feestelijke dansgroepen, met slechts een kleine aankoop van een wijnglas, kan GENIETEN beginnen, de wijnen allemaal te proeven.
Ook WIJNTON.BE

We doen een warme oproep, kom eveneens naar de stand van de regionale wijnsite WIJNTON.BE , onze hostessen en ons onthaal ...

Tot binnenkort .

WIJNTON.BE


Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese