Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Waar blijft onze Minister van wijnbouw ?

Gepost op 17/02/2011 om 18:58 door Carl in de rubriek algemeen.

Politiek, mag dan zekerlijk niet onze hobby beïnvloeden, of een tegenstander zijn om een flesje te proeven, - maar er is meer aan de hand.

249 dagen geen regering, en dagelijks vullen we bij , géén vaste Ministers, n eveneens geen ondertekeningen meer van wetsontwerpen of belangrijke zaken. We liggen er echt niet wakker van, maar voor onze wijnbouwers in Vlaanderen en Wallonië, kunnen ze wel een (goede) Minister van Land-tuin-wijnbouw goed gebruiken. Papperassen , goedkeuringen van onze cuvées , nieuwe ontwikkelingen, nieuwe aanplantingen, vragen en oplossingen - wie gaat het doen ?

Madame OUI en Non , Bart De Wever, Didier Reynders , Laurette Onkelinckx, Wouter Beke, Elio di Rupo en consoorten - dank u beschamend Europees een zotte (!) record erbij te voegen : geen regeringsvorming !De ludieke acties zijn begonnen, - Antwerpen, Gent, Brussel , in gans het land,van frietsmullerijen tot de meest grappige , en waren zouden wij ook niet boos zijn ?
Waar blijft onze Minister van Wijnbouw ?

Beste wijntaster, wijnliefhebbers, laat deze politiekers eens tonen wat wij waard zijn : 1 minuut een wijnkurk in de mond , als protest van kinderachtigheid! Wij gaan dit alvast volhouden op alle aanwezige degustaties , tot er eindelijk iets van komt!

P.S. Toegelaten : wijnkurk insmeren met Merlot- Chardonnay, Syrah-Sauternes-Zoete wijnen-Porto -rosés- schuimers !Succes en dank voor de medewerking!

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese