Suggesties voor Elzas wijnen Gepost op 05/06/2010 om 13:38 door Carl in de rubriek algemeen. Nog een slanke fles uit de Elzas in uw collectie , goed voor ontelbare mogelijkheden, we helpen voor een voorstelling , om te watertanden.
Edelzwicker : de fruitbom goed voor alle 'entréés ' van uw gerechten , een coctail
Sylvaner: kan bijzonder elegant in aroma's voorkomen, goed voor charcuteries, salades , quiches ( met kaas, allerhande )
Pinot Blanc : wit gevogelte , een uientaart, zachte kazen, en raclettes.
Riesling : naar gelang het terroir , bij citroenwaarnemingen , zouden we koude visschotels , allerhande entrées aanraden .
* Mineraliteit tonen waar te nemen : dan is de choucroute, vis met sausjes, mosselen, forel uitstekende begeleiders.
*Riesling Vieilles vignes : uw vishandelaar kan dan zekerlijk alle zeevruchten , leveren, met deze frisse fruitigheden.
Riesling met grote kwaliteiten: aperitief , mosselen met curry , coquiles St Jacques, appeltaart
Muscat : ontdek je delicate aroma's , dan kan een busseltje asperges, een gouden zaak omtoveren.
Pinot Gris: een goede aperitief , gratins , en exotische gerechten.
Gewurztraminer : Ola la la voor deze meest aromatische der wijnen , merveilleuse zal het worden met kruidige gerechten zoals curry, safraan, en pigmenten , en moet een 'canard' te pot in , ook harde kazen, Munster kaas is een delicatesse hierbij. Een dessert , en wees gerust , ook als aperitief neem ik deze zaligmaker.
Vendages Tartives et sélection de Grains Nobles : foie gras, biscuit zoetigheden .
Onze WIJNTON.BE top adres Gilbert Ruhlmann et fils
Rue de l' Ortenbourg 31
Scherwiller
Copyright rechten DECA JUNI 2010
|