Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Megavino - Foir-du-vin - handelaars activiteiten : wij speurden 3 volle dagen of 450 klm !

Gepost op 23/10/2012 om 03:11 door Carl in de rubriek algemeen.

19-21 oktober , mogen we gerust uitroepen als de grootste wijnproeverij van de wereld in België. Niet alleen 'MEGAVINO' maar ook de wijnbeurs te Roeselare (vrij-zat-en zondag) met uitsluitend Franse, Italiaanse en Portugese wijnbouwers - ook honderden handelaars organiseerden persoonlijk hun open-flesdagen . Hoeveel hectoliters wijn die vloeide in de mondholtes is niet te berekenen.

Wij bolden 450 kilometer , bezitten 35 kg informatie folders, ontvingen 25 proefstalen, én we proefden V.S met o.a New York , Australië, Brazilië, Oostenrijk en 12 andere landen.
We ontmoeten honderden handelaars - we deelden 250 PROMO-kaartjes uit met Wijnton.be ....en druppelsgewijze komen de nieuwe leden binnen...WELKOM !

We namen deel aan de wedstrijd ' DE NEUS VAN HET NIEUWSBLAD ' én we waren er , samen met de VIPS VTM -WIJNTON.BE geselecteerde VIP's (leden) - GAZET VAN ANTWERPEN - SABATO Magazine voor de feestviering ' 25 jaar ' WIJNKOOPGIDS met Frank Van Der Auwera.
Meer dan 300 foto's staan op onze fototoestel , we proberen alles nu goed te schikken voor fantastische schrijfwerk !
Voor de surfer , blogger WIJNTON.BE proberen we dit snel redactioneel te maken, met uw toestemming van een beetje geduld. Wij danken jullie .


Directie WIJNTON.BE

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese