Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Prettig Pasen

Gepost op 16/04/2011 om 15:18 door Carl in de rubriek algemeen.

In naam van de crew - medewerkers van de wijnblog Wijnton.be - onze grote broer wijnblog Wijntijd.be met journalist Heer Frank Van der Auwera , wensen wie u allen , een prettig Paasfeest !

Kan een lekkere culinaire menu nog zonder wijnen ? Uiteraard ja- ons land bezit ook schitterende artisanale bieren, maar wie zou het kunnen met zijn aperitief zonder bubbels -een goed glas witte wijn - of rode wijn ? Voor de kostprijs moeten we de wijnen , onder de 10 euro niet onderschatten (een wijnkoopgids ) zal u bijzonder helpen. Prettige ervaringen !

Onze Paas touristische tip !


Varen met een Romeins wijnschip.
Van Pasen tot oktober kan je in de Moezel , in het oudste Duitse wijndorp Neumagen-Dhron , terug boottochten maken met het wijnschip 'Stella Noviomagi ' , een unieke replica van een oud wijnschip dat hier werd ontdekt. Elk jaar genieten wel 10.000 bezoekers van deze rondvaart op de Moesel. Het schip biedt plaats aan 40 personen. Er zijn rondvaarten elk weekend op zaterdag om 15.30 u en op zondag om 10 uur. Je vindt het infopaviljoen aan de Pelzersgase 5-7 in Neumagen-Dhron.


Of. du Tourisme Moezel
Proeven in Nederland
Voor onze gigantische familie ( leden) of surfers ( bloggers) hebben we dit kunnen verzamelen .

Wijnhoeve ' De kleine Schorre ' van Johan Van De velde uit Dreischor .

Hij maakt buitengewoon goede wijnen , leerde de stiel in Luxemburg . Zijn witte wijnen zijn echt fantastisch - zelfs grote sterren restaurants serveren het ( Oud Sluis ) .

Info : Johan Van de Velde Zuiddijk 4 Dreischor (Nederland)

www.dekleineschorre.nl

Veel proefgenot buren uit Nederland !
Deca copyricht Wijnton.be April 2011

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese