Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Wine World TASTER of the Year 2012

Gepost op 18/04/2012 om 10:59 door Carl in de rubriek algemeen.

Op 6 mei eerstkomende gaat terug de zeer hoog aangeschreven 'PRESTIGE' wedstrijd door : voor niet beroeps- activiteiten , maar voor hobbyisten & wijnkenners. De wedstrijd gaat door in de Hotelschool PIVA gelegen in de Desguinlei 244 te 2018 ANTWERPEN.

Deze grootste EVENT , en meest erkentelijke, geniet van een hoogstaande en vrij hoog aantal bezoekers aawezigheden, waaronder Pers, BV's , Televisie stations, hoogwaardige groot en klein handelaars, eveneens de gemiddelde wijnliefhebbers, alsook nieuwsgierigen, hobbyisten.

Niet alleen de wedstrijd

Naast de wedstrijd van de deelnemers - dewelke onder onder grote controle gebeurd, kan men dit 'LIVE' vanuit een tribune waarnemen, en is een spectakel op zichzelf. De 6 finalisten hebben als taak, een theoretische en organoleptische proef af te leggen (blindproef van wijnen ) - dit omstreeks 13.30 u met de Finale omstreeks 14.00 uur. Thema is gekend SPANJE , het tweede grootste wijnland ter wereld. Moeilijkheidsgraad zeer hoog natuurlijk, voor de kandidaten.

Een exclusieve PROEVERIJ met diverse wijnhuizen , standen , zijn voor de niet -geinterseerden van de wedstrijd -het grootste MEKKA voor uw bezoek. Werkelijk kwalitatief is deze wijndegustatie, zeer bijzonderlijk . Slechts met een waarborg van 2 euro (glas) , kan men zelf gaan ontdekken en grandioos bewonderen. Landen zoals Georgië, zeer grote trends : Oostenrijk, en alle Europese en Nieuwe wereldlanden, ook Brazilië, hebben hier een vrijblijvende proef mogelijkheid. Laat dit niet liggen - we kunnen dit maar aanraden.

Suporter mede !!!!!!!!!!!

Uw topmaster - eindredacteur van uw geliefde WIJNBLOG WIJNTON.BE is voor de 5 de maal DEELNEMER aan deze wedstrijd, vermoedelijk als de oudste OUTSIDER ! Kansen ? Fair play - en mag de beste winnen.
De deelname moest vooraf met proeven gebeuren, om als kandidaat in aanmerking te komen. Het is natuurlijk niet gemakkelijk, zeg maar zeer moeilijk. De dag zelf mogen geen zenuwpezen te zien zijn.


GRATIS KAARTEN , BADGES voor bezoek .

Wij kunnen, 30 VIP - kaarten bezorgen voor WIJNTON.BE- leden ( zie uw mogelijkheid knop bovenaan) - waarbij U ons snel moet raadplegen. De digitale toegangsticket is goed voor GANS DE FAMILIE. Dit bewijsstuk is goed voor alle activiteiten gedurende Wine World taster OF THE YEAR - zowel voor de wedstrijd toegang of de proeverij (gratis). Glas waarborg (2 euro) is verplichtend , met teruggave van indiening van het glas. Wij wensen U , jullie een aangenaam bezoek in Antwerpen, de WEDSTRIJD , de PROEVERIJ én mogelijks de VIP receptie , met uw suporter kandidaat , uw eindredacteur, topmaster WIJNTON.BE . Snel mailen is de boodschap, vermeld op uw mail gratis VIP kaarten WWT 2012 :carldevriese@hotmail.com. Wij Danken U , vanwege de ganse ploeg WIJNTON.BE voor uw aanwezigheid.


*Wie niet kan aanwezig zijn, bezorgen we een verslag + tientallen foto's , dit snel wanneer de uitslag bekend is.


6 MEI 10.30 u HOTELSCHOOL PIVA Desguinlei 244 te 2018 Antwerpen

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese