Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Nog géén WijnkoopGids 2010 met 300 wijnen onder de 10 euro ?

Gepost op 16/02/2010 om 17:26 door Carl in de rubriek algemeen.

De laatste gidsen, van deze bestceller, onwaarwaardelijke best verkochte wijngids van Vlaanderen , zijn nog beschikbaar.

Voor de 22ste editie is de strengste proeverij, en een pen noodzakelijk geweest, voor heden 35 wijnproducerende naties met 505 wijnimporteurs uit de groot distributie én detailhandel uit 3100 flessen te selecteren : witte-rosé-& rode wijnen . Nu ook 30 Cava's en andere bubbels tot 15 € zijn inbegrepen. Auteur van deze bijna halfeeuwse klassieker Expert Frank Van der Auwera.

Het toverboekje

Zo zal je mij steeds over dit handig pocketboekje horen praten. Neem zelf de proef onder de som, waar alle coordinaten te vinden zijn van aankoop. Wij deden het voor u reeds voor ....

* Een vriendenkring thuis, neem uw keuze van flessen uit deze gids, hapjes, volg de beschrijvingen , kennis van de wijnbouwer, het ontdekken van kleur, geuren, fruitigheid en genieten !

En...waarom niet een wijntje uit Macedonië, Chili, Australië, Spanje, Portugal, géén groter familie-wijnplezier kunnen we aanbieden voor het ontdekken.

De auteur, journalist, schrijver Frank , met de fijnste wijnpen, en de scherpste neus uit de lage landen. Het openen van het boekje, zal u het beste gevoel geven : Leve de crisis ! Het sap aan de lippen zal volgen.

Uitgeverij: VRIJDAG ISBN 978-94-6001-047-7

(lees ook : Wijnton.be sprak met Frank Van der Auwera) , het intervieuw op onze site. )

Elke week in De Morgen DM Magazine / De TIJD & Sabato , WIJNTIJD voor wijnbloggers.

Zonder enige gage,kunnen wij het jullie aanbieden, voor 13,90 euro + portkosten. Neem supersnel een beslissing via onze contact mailbox , een prettige aankomst zullen wij U aanbieden en garanderen.

Fantastisch wijngenot toegewenst !

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese