Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Nog geen WIJNKOOPGIDS 2009?

Gepost op 24/01/2009 om 00:25 door Carl in de rubriek HOT NEWS.

We ontvingen, in onze mailbox 'contact', meerdere vragen: Waar nog de WIJNKOOPGIDS '09 te vinden, te koop?
Wijnton.be steeds stand-by met een hulpje !

Een vermelding met naam en adres/tel naar onze 'contact box' (bovenaan) en we berichten, U graag, hoe het kan.
Graag voor 15/02/09 ! Kostprijs 12,50 € + port. De allerlaatste...!


De 300 beste wijnen onder de 10 euro 2009! Frank Van Der Auwera


Die wijn drinkt moet wijn betalen, zo luidt het spreekwoord. Maar hoeft het altijd zo te zijn? Frank Van Der Auwera en zijn proefpanels weten in de WIJNKOOPGIDS jaar na jaar uit het grote aanbod telkens weer de 300 beste wijnen voor een aanvaardbare prijs te ziften. De beste onafhankelijke en professionele neuzen scheiden met een kwalitatieve en betrouwbare aanpak de oenologische bokken van de schapen.

In de WIJNKOOPGIDS 2009 worden witte, rosé en rode wijnen uit de klassieke wijnlanden Frankrijk, Italie,Spanje en Duitsland tegen het licht gehouden. Maar ook appelaties uit Australie, Argentinie, Chili, de VS, Zuid-Afrika, Bulgarije, Oostenrijk, Nieuw-Zeeland, Portugal en zelf China krijgen in deze top-300 traditioneel een plaats. Bij de beoordeling ligt de nadruk op het dagelijks gebruik: waar komt de wijn vandaan, van welke druif is hij gemaakt,bij welk gerecht past de wijn, hoe lang kan hij nog liggen,waar is hij te vinden? En vooral, wat is de beste koop voor een niet al te buitensporig budget?

Frank Van Der Auwera heeft een van de fijnste wijnpennen en scherpste-neuzen van de Lage Landen. Hij schrijft wekelijks voor de MORGEN MAGAZINE over wijn en gastronomie en publiceerde in tientallen magazines. Hij werd al tweemaal uitgeroepen tot Wine World Ambassador of the Year (2000 en 2005) en won de PRIX Louis Marinier (in 2004).

* Wijnen verkrijgbaar in Belgie
* 21 ste GIDS!
* Best verkochte wijnboek.


DANK U wijntonners, voor Uw surfbezoek! In 2 weken tijd van de geboorte van de website WIJNTON.BE, al via google terug te vinden, 4 de plaats, zéér hoge ranking in 28400 resultaten! JAN '09. Veel hoy's! Veel surfplezier!

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese