Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

De nieuwe Wijn Aankoopsgids 2010 is verkrijgbaar !

Gepost op 28/10/2009 om 14:27 door Carl in de rubriek algemeen.

Hoepsa - de 22 ste Wijnaankoopsgids met nieuwe oranje cover is van de persen gerold, vanuit de uitgeverij ' Vrijdag '.

Master van deze pocket laag geprijsde Gids : Frank Van Der Auwera, wijnauteur, journalist, schrijver en Europees wijnexpert.

Niet zo maar een Wijn aankoopsgids !

Voorafgegaan door een inmense verzameling van toesturingen van Belgische wijnhandelaars en supermarkten, met hun grootste trots, flessen onder de 10 euro. Vijf maanden blinde selecties van kleuren, geuren en proefafdronken, notities en uitschrijvingen uit 3100 inzendingen.

Géén 'sikkepiet' is er verandert, laat Frank steeds weten, het beste voor de consument, en dit maakt de jaarlijkse Gids zo boeiend. Alle wijnen zijn terug te vinden bij de handelaars/supermarkten aan vermelde prijzen, en kan zowel 3,80, 4 of 7 € bedragen voor een vermelding of een Oscar !

Het aankoopseffect van deze gids is nog te groter , als men zowel in witte, rosé of rode wijnen zijn komplete gading kan terugvinden. Wie heeft nog nooit over het muurtje van Frankrijk gekeken ? Chilie, Argentinië, Zuid Afrika, en mag ik echt eens voorstellen : Brazilië, Macedonië, Indië, Kroatië , de 500 wijninporteurs uit grootdistributie en detailhandel hebben het voor de grote ' MEESTER ' gebracht. ANNO 2009-2010 is er een prachtwijn uit Patagonië , voor de grote Oscar gegaan ! Mag je dit echt in uw nieuwsgierigheid ontdekken.

NIEUWE GIDS MET 30 Cava's en andere bubbels!


Nieuw deze keer is de vermelding van schuimers en bubbels onder de 15 euro.
De beroemde Cava's uit Spanje, met zonovergoten vocht , andere blends zoals Champagne, maar nu zo geeerd door Bourgondisch Vlaanderen.

Een good deal , om de crisis 2009 weg te tasten met de start van de komende feestdagen : een goede Wijnaankoopsgids 2010 schuimer te ontdekken, en eindigen met Champagne ! Frank, dubbel gefeliciteerd , het verschil was miniem ! Deze nieuwe gids is op en top het grootste vertrouwen.


WIJNAANKOOPSGIDS 2010 300 BESTE WIJNEN , aangevuld met de 30 beste Cava's en andere bubbels tot 15 euro.

13,90 € ISBN 978-94-600-1047-7
Verkrijgbaar in alle boekhandelaars en boekenstanden SUPERMARKTEN .


WIJNTON.BE service : Kan je er géén vinden, uitverkocht, of véél gemopper, laat het ons weten, in onze MAILBOX , we zorgen voor een snelle bezorging, en hoe het kan !


* Laat horen jullie uitbundige reacties , plaats het on-line, of laat het ons weten, we versturen alles naar de grote Auteur ! Met oprechte dank !

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese