Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Wijngadget

Gepost op 06/11/2018 om 13:24 door Carl in de rubriek algemeen.

Ook in wijn wereld zijn de gadgets , niet meer te tellen. In onze vorige thema's kan je er reeds een 5 tal ontdekken. Bestaat er reeds wijn, dewelke men kan in kleine kartonnen doosjes van 20 cl opsnoepen met een rietjes erbij ( supermarkt Delhaize te verkrijgen ) - de uitvinder is deze keer uit Hasselt of Provincie Limburg.

Wijn voorverpakt in wijnglas


Een wijnglas van 18,75 cl met hierin witte of rode wijn - op voorhand afgevuld en perfect afgesloten met 6 maanden garantie. Jan Honinx kon deze oplossing vinden in Zweden , hier gecommercialiseerd. Proficiat Jan .

Men kan het verkrijgen met een voetje of zonder. Koelen gewoon en met volle manden naar muziekfestivals , jeugdverenigingen , alles is gebruiksklaar. De glazen zijn recycleerbaar en versplinteren niet als je erop trapt. Het glas is duidelijk groot genoeg voor grote neuzen (ruiken), en zou lekker zijn.

Succes alvast !

***We konden in een splinternieuw Eethuysje , met kleine snackverkoop de eerste glazen ontdekken.
Het betreft de wijnregio Lanquedoc. Groots is iets anders- een goede mondvulling fruit- een genieter zeg maar. De inkoopsprijs is met btw rond 1,25 euro - verkoopsprijs dus duurder (met winst) of 3 euro. Aanvaardbaar ?


DECA copyricht MEI 2011

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese