Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Wijngadget

Gepost op 22/10/2011 om 13:59 door Carl in de rubriek algemeen.

Ook in wijn wereld zijn de gadgets , niet meer te tellen. In onze vorige thema's kan je er reeds een 5 tal ontdekken. Bestaat er reeds wijn, dewelke men kan in kleine kartonnen doosjes van 20 cl opsnoepen met een rietjes erbij ( supermarkt Delhaize te verkrijgen ) - de uitvinder is deze keer uit Hasselt of Provincie Limburg.

Wijn voorverpakt in wijnglas


Een wijnglas van 18,75 cl met hierin witte of rode wijn - op voorhand afgevuld en perfect afgesloten met 6 maanden garantie. Jan Honinx kon deze oplossing vinden in Zweden , hier gecommercialiseerd. Proficiat Jan .

Men kan het verkrijgen met een voetje of zonder. Koelen gewoon en met volle manden naar muziekfestivals , jeugdverenigingen , alles is gebruiksklaar. De glazen zijn recycleerbaar en versplinteren niet als je erop trapt. Het glas is duidelijk groot genoeg voor grote neuzen (ruiken), en zou lekker zijn.

Succes alvast


DECA copyricht MEI 2011

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese