Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Gefeliciteerd aan alle gelukkigen !

Gepost op 08/10/2012 om 18:51 door Carl in de rubriek algemeen.

Op Zondag 7 oktober , onder grote belanstelling trokken we de namen voor de VIP- zitjes : viering 25 jaar WIJNKOOPGIDS '300 wijnen onder de 10 euro - met 30 Cava's en andere bubbels - een jubelaris uitgave van Jounalist, Auteur, wijngoeroe Heer Frank Van Der Auwera. Iedereen met een belanstelling voor wijnen was aanwezig om mogelijks een eerste 'glimp' op te vangen van de nieuwe Cover - of het snelnieuws te bekomen van de nieuwe 'OSCAR' - wijnen die in de feestelijke gids zijn gepubliceerd. Deze eer laten wij over aan de jubelaris op Zondag 21 oktober tijdens een feestelijk programma op MEGAVINO en bekendmakingen. De Auteur, Journalist blijft met zijn gegevens 'stil' - maar is in opperste 'feeststemming' ! We voelen het aan ...er is duidelijk groot nieuws te rapen! De trekking gebeurde door Mevrouw Annelies Vanhaverbeke (toekomstige politica Open Stadslijst Roeselare) samen met Sommelière Monique Backers.
Zou het dan eindelijk gelukt zijn, dat alle wijnlanden ter wereld in de wijngids een vertegenwoordiging verkrijgen - of deze aankoop kan gebeuren in België ?
Dit zou een 'primeur' betekenen voor ons land met Europese -wereldhandel. Zou er een druivenras die nog nooit een 'OSCAR' kreeg en totaal onbekend is een bekendheid verkrijgen ? Blijft Frankrijk nummero ono ? Allemaal nieuwsgierigheden die wij ook nog niet willen weten - bombastische 'netelkoords' is voorbehouden voor de aanwezigen o.a de ganse perswereld en de handelaars, en natuurlijk de WIJNTON.BE gelukkigen die uit de trommel kwamen . Binnen de 48 uur vanaf heden , zullen we de uitnodigingen versturen. Wij danken dan ook iedereen die ons een mailcontact toestuurden. We doen het nodige , voor een rezervelijst of anders te belonen.


DE TOVER WIJNGIDS

Nog een beetje geduld, wanneer de kersverse (goedkope) wijngids bij alle boekhandelaars, supermarkten en bookshops zal te vinden zijn. Ook dit zullen we snel bekendmaken.Een tip zou kunnen zijn , nu reeds te bestellen bij uw plaatselijke verkoopspunt - dan bezit je hem wel degelijk. De 'OSCAR' wijnen in de wijngids zijn ook snel uitgeput - minder dan 10 euro /fles kan je hem straks tijdens de feestdagen op tafel zetten. (de prijzen vermeld blijven geldig tot februari 2013). Er zijn wijnen die je zelfs kan aankopen voor een kleine 3 - of 4 euro - die als de beste beschouwd worden !

Culinair kan het niet meer stuk en ontdek de waarheid ! Wij wensen jullie een fantastische ervaring met de 25 WIJNAANKOOPGIDS 2013 ! Felicitaties aan de meer dan 500 wijnhandelaars (supermarkten) die één of meerdere OSCARS bezitten. Gefeliciteerd aan Europees Wijnexpert Frank Van Der Auwera. Alle verdere gegevens hierover zullen we met bijkomend fotomateriaal plaatsen. Veel surfplezier !


DECA okt 2012

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese