Wijnton.Be - De onafhankelijk regionale fruitige wijnsite.
  Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Voor een liefhebber van wijnen, mag een tijdschrift niet ontbreken DM VINO !

Gepost op 18/01/2017 om 11:35 door Carl in de rubriek algemeen.

Langs deze weg bieden wij onze oprechte wensen aan voor het nieuwe oogstjaar 2017. Mag het terug een schitterend jaar worden met ontdekkingen van wijnen. Mogelijks liggen nog wijnen te knorren in uw kelder die aandacht verdienen. Open ze, voor wijnazijn worden voor de keuken!

Wijnton.be gaat terug in volle kracht met minstens 3 maal per maand redactioneel nieuws. De informatie voor de wijnliefhebber hobbyist. Telkens voor een goed glas wijn. Of dit nu van de andere kant van de wereld is of van eigen Belgische bodem- wijn blijft ons boeien. Trouwens onze eigen wijnindustrie doet het zeer goed. Restistente druivenrassen (proefperceel bij Zilver Cruys uit Heuvelland)krijgen een kans en hoopvol voldoen ze aan de eisen. Dat nu zelfs alle Provincies in ons land een wijnboer bezitten is toch merkwaardig te noemen. Zelf kan men de stiel leren in dag/avondonderwijs. En tot op heden kunnen alle flessen een eigenaar vinden - er is veel tekort. Zijn we nog niet aan de productie van Luxemburg toe, laat de tijd rijpen.

Een goed vaktijdschrift

DM VINO is een professioneel wijntijdschrift die regelmatig als bijlage in het dagblad DE MORGEN verschijnd. Het is zelfs gratis. Hoofdredacteur is Dirk Rodriguez, bij wijnliefhebbers gekend als de beste pen van alle wijnjournalisten. Op de grootste wijnbeurs MEGAVINO is hij er altijd te vinden tussen de duizenden flessen. Wij kunnen alvast meedelen wanneer de NIEUWE nummers van DM VINO verschijnen. 3 maart en 28 april '17. Geen cent hoef je erbij te betalen en je hebt er nog een krant erbij. Veel leesgenot.

DECA Carl DEVRIESE

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese