Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Praktische regeling FEESTVIERING 25 jaar WIJNKOOPGIDS op Megavino

Gepost op 19/10/2012 om 18:18 door Carl in de rubriek algemeen.

Hoe gaat dit nu praktisch te werk: * Eventueel kunnen de winnaars van Wijnton deze mail kopiëren en meebrengen, maar het is geen 'must'.* De proeverij start om 13u30, dus het is best dat ze zich een halfuurtje vooraf melden aan de balie aan de inkom*

Daar ligt namelijk mijn lijst met de namen van de winnaars* De ongetwijfeld lieve dames/heren zullen dan de naamlijst checken en wie er op staat, geraakt moeiteloos binnen (met partners)* Best is dan om stilletjesaan richting zaal Riesling te wandelen We starten rond 13u30 en de proeverij zal een dik uurtje duren. Er zullen 7 ? 8 wijnen geproefd worden, vooral in het betaalbare genre uit de wijnkoopgids, plus 'iets anders'. Er steken 2 ? 3 Oostenrijkers in de degustatie. Ik zal ook enkele tientallen nieuwbakken gidsen meebrengen voor de liefhebbers die er graag eentje gesigneerd willen en in plaats van 16,9 euro, verkoop ik ze daar aan 15 euro. Maar: absoluut geen verplichting, laat dat duidelijk zijn! Uitsluitend wie van ons bericht kreeg, voor een VIP uitnodiging voor de huldiging 25 JAAR WIJNKOOPGIDS .

Wijnton.be - de organisatie 25 jaar WIJNKOOPGIDS wensen wij een prettige jubelaris Event


Uiteraard zullen we een verslag en een grote foto(special) posten van deze gigantische jubelaris Event ! Uitkijken naar ....WIJNTON.BE SPECIAL EVENT !


***** Mogelijks nog meer feestvreugde ?
Onze redacteur zal deelnemen aan de wedstrijd 'DE NEUS VAN HET NIEUWSBLAD' - op MEGAVINO !!! Zal onze zeer sterke redacteur de prijs binnenhalen ?


Directie WIJNTON.BE

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese