Home Agenda Proefnotities Fotoboek Zoeken Contact  

Dag bezoeker, klik hier om in te loggen. Klik hier om lid te worden.

Domaine des Marrans

Gepost op 09/03/2011 om 19:09 door Carl in de rubriek algemeen.

Jean-Jacques , Liliane en Mathieu Melinard zijn de eigenaars van het domain Fleurie (Beaujolais) . Familiaal gaat het over 6 appellations op 20 ha, ze zijn trots op hun cépage (Gamay) , en eveneens de stiel met passie te beheren.

Nous accompagnons le cep du premier bourgeon jusqu'? la cueillette en respectant la nature. (lieten ze ons weten) . Manuele handplukking , een rust en zachtheid tijdens de gisting, zodat men een ( un vin authentique ) kan bekomen.Prachtige Cuvées

Beaujolais rouge & rosé , Beaujolais Villages , petillant Rosé ' Bulle des Marrans ' et nieuw Aromatique Pétillant 8 ° : irresistible !

Met Fleurie en Chiroubles hebben ze prachtige millésiemes kunnen bekomen. Julenas en Morgon zijn onze parels voor vieilles vignes .

Gouden prijzen in de guide Hachette 2007 , Macon 2009 en Brons in 2008 om maar niet van Au Concours Agricole te spreken in Parijs 2009

Ook onze fontein zakken zijn bereikbaar en aankoopbaar ( 10 liter) of 5 liter.Een prachtige Chambre d'Hotes is steeds beschikbaar. Met Frans ontbijt en een mooie uitleg , kunnen we jullie een vakantie , een echte parel bezorgen van wijnen.

Domaine Des Marrans

Earl Melinard et fils

69820 Fleurie

Copyricht DECA Feb 2011

Afdrukvriendelijke versie
Log in om te reageren!
Nog geen reacties op dit bericht...

Wijnton.be beschikt over een team van deskundige personen om een degustatie bij u thuis, op een feest, in een club,... te begeleiden. Voor meer info neem contact op via ons contact-formulier.

Bekijk het volledig archief

Copyright 2009 Wijnton.Be - Door J. Santy voor C. Devriese