Reactie van: Carl Devriese op 11/05/2009 om 21:48 Beste Rik , we voelen het ....een feestje in aantocht ....en blijkbaar liggen tangen , handschoenen reeds klaar... Een kruidige Rhône voor vlees zal wonderen doen. Graag Uw vraag terug met onze MAILBOX (knop), en we bezorgen onze eerste geheimpjes ! Graag enige nota's natuurlijk als het vlees -of visgerechten ,of beiden die je straks zal gebruiken of opsmullen. Prettig barbecue-traiteur Rik ! Hoy's Carl Reactie van: Jeffrey Santy op 11/05/2009 om 21:19 hehe, de aanhouder wint... Reactie van: Rik Verschoten op 11/05/2009 om 21:17 nog geen voorproefje/tipje ? :) Reactie van: Carl Devriese op 11/05/2009 om 21:04 Dank U , van harte Rik , en veel mooie wijnsurf, dewelke wij u toewensen, met onze site WIJNTON.BE . We beloven een snelle reactie voor de barbecuestellen, wijnranken of houtskool en de wijntjes natuurlijk. Ook voor vis een oplossing. Straks on-line : Provence, Lanquedoc , Rhône , allemaal niet duur, en ...we zitten reeds in de goede richting , maak het gezellig met een Bag in Box wijn, allen aan het kraantje ! En .. Rik , ook voor een aperitiefje gaan we zorgen ! Beloofd vineuze groeten !
Reactie van: Rik Verschoten op 11/05/2009 om 20:29 Carl, ik volg de site al een tijdje. Het mooie weer staat voor de deur en ik heb nu en dan al de geur van de barbeque opgemerkt. Welke wijnen stel je voor bij een barbeque? Ook witte??? |